Tusind tak for et super godt indlæg , det var lige i skabet og var grobund for nogle rigtig gode diskussioner efterfølgende...
— Janne Wichard Henriksen, Danmarks Naturfredningsforening
Det var en stor fornøjelse at både deltage og høre og opleve hvordan du formåede at “tryllebinde” en forsamling hvor mange var erfarne folk fra kræft-området!!!
— Hanne Skovfoged, Projektsygeplejerske/kursusarrangør i SKA Sammenslutning af Kræftafdelinger
Tak for en spændende og informativ sogneaften - du formår at kombinere det faglige/saglige med konkrete, jordnære eksempler, oven i købet tilsat en god gang humor. Det er rigtig godt!
— Gerda Gadegaard Melchiorsen, Sognepræst Toftlund/Tirslund
Tak for et meget tankevækkende oplæg.
— Lillian Thykjær Jørgensen, Storkklinik, København
Kan du ikke snart tie stille og gå ned med affaldet!
— Ulla Uldahl, hustru
Tak for i går og for klar stringent tale fra hjertet. Meget inspirerende!
— Lisbeth Eckhardt-Hansen, Udviklingschef, Dansk Kommunikationsforening
Jeg hørte dig i Faglitteratur på P1 for et par uger siden… du er blevet hørt. Jeg synes dine ord er super inspirerende. Jeg har længe tyet til udenlandske stemmer for at finde den slags temaer behandlet, som du tager op - bioetik, konsekvenserne af vores kødspiseri, hvad det vil sige at leve med medfølelse for sin omverden. Så altså: Tak for at formulere dig godt og forståeligt - og for at være en dansk stemme i den her sag.
— Emma Slebsager, blogger
 

Studenterevalueringer:

En virkelig engageret underviser og dygtig til ikke at præge os studerende med egne holdninger. Meget levende forelæser, som ikke er bange for, at nogen går ham på klingen.
God og engageret underviser. Dejligt med plads til provokation begge veje. En af de bedste forelæsere jeg har haft hidtil som altid formår at fange interesse og skabe interessante timer. Dejligt at der altid er plads til spørgsmål og diskussion.
Det absolut kedeligste, som jeg endnu har oplevet på Universitetet.
En super god underviser! God indlevelses- og formidlingsevne. En underviser der “vil det”.
Helt fantastisk underviser, det er undskyld SGU, i toppen af top 3 over de bedste undervisere indtil nu.
Jeg er overhovedet ikke enig med dig i flere ting, men hold da op hvor du fik min tankevirksomhed til at arbejde på højtryk. Du er bare GENIAL til at formidle og jeg håber håber håber på mere undervisning fra dig. Tusind tak for at sætte tanker i gang.
Teologisk smagsdommeri af værste skuffe.