Foredrag og Workshops

 

At udfordre deltagerne på deres holdninger og lade dem genopdage, at verden ikke er så sort & hvid, som vi undertiden forfalder til at tro. At lade dem opdage nye sider af fænomener og emner, som de troede, at de kendte til bunds. At hjælpe dem til at se, at det, de troede, var betydningsløst, rummer lag, der kalder på fordybelse og engagement. At inddrage dem i dialog med hinanden og mig, så vi i samtalen bliver klogere sammen. Det er idealerne bag min formidling af etikkens univers.

Jeg er en engageret formidler af filosofiske og teologiske emner, der med humor, pædagogisk forståelse og mange eksempler fra hverdagen forstår at gøre det, der kan virke fjernt og komplekst, nærværende og forståeligt uden at forsimple det. Jeg har i mere end 20 år holdt oplæg, foredrag, arrangeret workshops og deltaget i debatpaneler på højskoler, konferencer, gymnasier, kirker og folkeskoler og for firmaer, foreninger og myndigheder.

Her kan du se nogle af de emner, som jeg tilbyder at fortælle om. Er det, der interesserer jer ikke på listen, så skriv eller ring og vi kan tale om det. Jeg søger altid at tilpasse indholdet jeres ønsker, forhåndsviden og interesser.

Du kan også finde inspiration til mulige emner her – og se nogle af de områder, som jeg har fortalt om de sidste par år.

Endelig kan du her se nogle af de kommentarer, som jeg har fået gennem årene.

 

Honorar aftales fra gang til gang.